Biblioteca prinde viata!

B i b l i o t e c a p r i n d e v i a t a!

duminică, 13 februarie 2011

Proiect toplita Workshop

Check out this SlideShare Presentation:

2 comentarii:

  1. Joi, 10.02.2011 de la Biblioteca Municipală Gheorgheni am fost prezenţi în jur de 20 bibliotecari din judeţele Harghita şi Covasna, la cursul de animaţie şi management cultural, organizat de Biblioteca Municipală “George Sbârcea” din Topliţa.
    Proiectul on-line- un aşa-numit workshop (atelier profesional)- a derulat de la 15.11.2010, cu titlul “Biblioteca prinde viaţă” şi această întâlnire a fost de fapt programul final al cursului. Participanţii au avut parte de o primire călduroasă, şi de un program divers, în care am căutat împreună un răspuns la întrebarea: “Cum poate deveni biblioteca un spaţiu mai viu?”
    Temele cursului au fost noi şi interesante, de fapt am avut parte de un treining biblioteconomic, interactiv: jocuri distractive de ridicare a stării de spirit, de tratare şi rezolvare a situaţiilor de conflict în serviciul de împrumut, aplicarea noilor mijloace şi tehnologii în relizarea şi derularea programelor culturale organizate de bibliotecă, planificarea unui proiect cultural care să contribuie la sporirea şi consolidarea spiritului colectiv şi conştientizarea valorilor tradiţionale.
    Mentorii cursului au fost: Sebastian Stoian din Topliţa, d-na Bedő Melinda din Miercurea Ciuc şi Aurica Dvoracic din Iaşi.
    Programul ne-a oferit un prilej bun de a ne cunoaşte mai bine, de a împărţi reciproc ideile şi experienţele noastre legate de tematica cursului, idei pe care putem să o punem în practică la propriile nostre biblioteci.
    Atât din punct de vedere profesional, cât şi în calitate de gazdă, organizatorii au realizat un program foarte reuşit. Am venit acasă, cu gândul de a continua acest program şi la biblioteca noastră.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu pot să mulțumesc suficient serviciului de finanțare lemeridian și să-i anunț pe cât de recunoscător sunt pentru toată asistența oferită de dvs. și de personalul echipei dvs. și aștept cu nerăbdare să le recomand prietenilor și familiei în cazul în care au nevoie de consultanță sau asistență financiară. Împrumut de afaceri .Via Contact:. lfdsloans@lemeridianfds.com / lfdsloans@outlook.com. WhatsApp ... + 19893943740. Mențineți treaba excelentă.
    Mulțumesc, Busarakham.

    RăspundețiȘtergere