Biblioteca prinde viata!

B i b l i o t e c a p r i n d e v i a t a!

luni, 15 noiembrie 2010

Cum ne inscriem?

Instrucţiuni curs
Bun venit !

Cum te înscrii?
Dacă ai primit o invitaţie la bibliotecaanima@googlegroups.comşi doreşti să participi la Cursul de animaţie şi management cultural, apasă accept invitation.
Poţi de asemenea să intri pe blogul bibliotecaanima.blogspot.com, să dai clic pe fiti interesat acolo deasemenea vor fi postate toate materialele cursului, acolo poţi trimite comentariile cu privire la modulele cursului, deci cursul va fi şi mai interactiv.
Cum înveţi?
Prima tema postată este Introducere în animaţia de bibliotecă,te rugăm să o citesti, în timp de maxim 2 săptămâni, tema 2 va fi postată imediat după cele 2 săptămâni, în continuare tema 3 etc.
Cum evaluăm?
Va trebui să răspunzi la nişte întrebări postate pe blog, şi asta va fi autoevaluarea ta, pe care te vom ruga să o trimiţi prin mail la googlegroup ca să vedem toţi cei înscrişi că aşti un om corect. Astfel, trimiţându-ne acest mic test ne vom putea monitoriza stadiul la care ne aflăm.
Cum păstrăm legătura?
Până în februarie când ne vom întâlni toate temele postate pe blog vor fi parcurse, şi micile evaluări trimise pe mail la bibliotecaanima@googlegroups.com.
Ce e bine de ştiut: toţi partenerii implicaţi au un anume rol, pentru a face totul cum se cuvine vă rugăm să respectaţi termenele. ANBPR prin d-na Doina Popa ne-a promis că va posta cursul nostru pe site ul ANBPR şi că ne va pune la dispoziţie platforma de internet pentru materialele de curs, deci va fi o diseminare la nivel naţional, deasemenea prin blogul Biblionet dar şi al Tinerilor bibliotecari din Romania vom fi la fel de vizibili.
La final? ANBPR va acorda o diplomă unde toţi partenerii vor fi prezenţi.
Toţi paşii îţi vor fi arătaţi pe măsură ce ne vom apropia de cursul practice. NU uita să vizualizezi prezentarea cursului pe slideshare.
Mult success!!!!!!
Echipa de proiect” Biblioteca prinde viaţă”
Info proiect: blogtibro.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu